Se hva bladene inneholder! Klikk på ønsket nummer av KVAKK!

KVAKK! - nr. 1, juni 2007KVAKK! - nr. 2, september 2007KVAKK! - nr. 3, desember 2007KVAKK! - nr. 4, mars 2008KVAKK! - nr. 5-6, juli 2008KVAKK! - nr. 7, januar 2009KVAKK! TIL ALLE DONALDISTER!

KVAKK! er navnet på Norges eneste donaldistiske tidsskrift som pr. dags dato kommer med faste, regelmessige utgivelser. Det skjer fire ganger i året - i mars (påskenummer/Carl Barks-bursdagsnummer), i juni (sommernummer/Donald bursdagsnummer), i september (høstnummer/Raptus festivalnummer) og i desember (julenummer/Skrue bursdagsnummer).

Hvert nummer inneholder alt fra intervjuer med kjente Disney-serieskapere, donaldistiske nyheter og anmeldelser, til spennende artikler og donaldistiske utgreeinger. Finn ut i menyen til venstre hva alle KVAKK!-utgivelser som så langt har kommet har inneholdt!

Redaktør for bladet er Tommy Kvarsvik, som også blant annet er Donald-forfatter, og utgis av Kelpie Forlag.


BLI ABONNENT PÅ KVAKK!
Det er mulig å bestille abonnement på KVAKK!. Et slikt årsabonnement koster 220 kr, og en får da tilsendt de fire neste utgivelsene av KVAKK! For å gjøre dette kan en enten gå inn på Kelpies nettbutikk eller en kan sende en e-post til post@kelpie.no


Aktuelt:
KVAKK!-PRISEN 2009
KVAKK! vil også i år forsøke å finne fram til fjorårets beste Donald-historier og inviterer deg til å bli med! Klikk her for å delta!

.  Les mer om KVAKK!-prisen og tidligere vinnere her.


SISTE OPPDATERING (11. mai 2009)
-Alle de nominerte til KVAKK!-prisen 2008 er nå offentliggjort og lagt ut. Vinnerne presenteres i KVAKK! nr. 8-9, som er et spesialnummer i forbindelse med Donalds 75-årsdag. Bladet deles også ut til alle gjester på arrangementet Celebrate the Duck i Oslo, 6. juni.